Contact

Voor meer informatie kun je natuurlijk contact opnemen!

Praktijk Crossroads – Naar Je Zin In Je Leven

Stokroosstraat 105 – 2565 BL Den Haag

Telefoon: 06-13841368

Mail: contact@naarjezininjeleven.nl

 

Paula-Willemijn van Rooijen
Paula-Willemijn van Rooijen

 

Btw-nummer: NL1261.98.512.B.01

KvK-nummer: 53.76.92.95

 

In 2015 heb ik mijn dienstverlening aangepast met ook een nieuwe website: www.naarjezininjeleven.nl

Hieronder lees je er meer over…

Naar Je Zin In Je Leven – Deze website is gestart om alle gebruik van internet te maken. Je hoeft niet (ver) te reizen. Je hoeft niet naar Den Haag te komen. Internet maakt aan reistijd een eind. Internet biedt allerlei manieren van communicatie en ondersteuning bij het transformatief werken. Naar Je Zin In Je Leven is voor iedereen!

Als zingevingstherapeut ben ik gestart met een praktijk in Den Haag. Cliënten kwamen op afspraak naar de praktijkruimte. Er ontstonden heel waardevolle en transformatieve processen. Als ik er op terugkijk geniet ik er nog van! Die opluchting, die vreugde, die stralende gezichten als de wereld weer vol licht en mogelijkheden is! Fantastisch!

Ik heb een grote passie voor mijn vak. En een grote passie voor het werken met mensen. Maar al ben ik een duizendpoot, mijn tijd kan ik nu eenmaal niet langer maken dan mijn beschikbare tijd. Echt niet. Daarom werk ik nu via internet. Daarom werk ik nu met programma´s. Door mijn werk zo te organiseren kan ik effectiever mijn tijd beschikbaar stellen voor iedereen die graag met mij wil werken. En door mijn werk zo in te richten kan ik een nog grotere waarde bieden aan mijn cliënten!